PODĚKOVÁNÍ A ÚMLUVA DUŠÍ - Igor Chaun, 22. 8. 2015

Přátelé, všem vám moc děkuju za krásná přání k narozeninám. Tady v komentářích i v osobních zprávách nebo na mobilu. Jedu v rychlíku ze Slovenska a vlastně si to užívám. Jsem sám se sebou - připomínam si důležité věci, které jsem tenhle víkend s novými přáteli slyšel nebo pochopil. Jedna z nich je úplně geniální: "Nejvíc jsme se v životě báli věcí, které se nikdy nestaly." Rozumíte? Vidíte se v tom také? Kolik životní energie jsme tak zbůhdarma vyhodili oknem? Dokážeme s tím přestat - začít žít opravdu realitu, namísto představ?
Také jsem si znovu uvědomil, díky slyšeným osobním příběhům, že mnohé co se nám stalo a co považujeme za tragédii (ztráta blízkého) může být v duchovní realitě ÚMLUVOU DUŠÍ, než přišly na tento Zemský svět. Prošli jsme vsak zástěnou zapomnění, branou nového lidského života na Zemi, a je obtížné to pochopit a přijmout. Přestože jsme si to sami naplánovali! Věřím tomu. Je v tom obsažena Jiskra pochopení Božího plánu s námi. -  Odvážím se být konkrétnější. Na meditaci se objevil člověk, který přišel před nedávnem o syna. Bylo mu dvacet let. Ten otec řekl při meditaci, že už to přijal, ale pochopil, že už nikdy v životě nezažije stav štěstí. Rozplakal jsem se. Naď takovým ortelem nad sebou samým. Naď takovou nevírou, že VŽDY můžeme štěstí znovu získat - a pochopit vyšší zákonitosti toho, co se nám stalo. - Později jsem si díky tomu uvědomil, že to mohla být úmluva duší, které měly dvě možnosti. Buď se v nastávajícím životě nesetkají, protože to v plánu není, anebo ano, ale ta Prvá dostane jen dvacet let. Domluví se, že to za to stojí, a ta duše, která bude otcem, souhlasí, protože ve stavu moudrosti a vhledu barda se to jeví jako mnohem výhodnější, než nevidět se vůbec. Vždyť po sobě touží, milují se již eóny věků a spolu se učí, spolu procházejí školou vtělování.  Jenže duše příštího otce tam, ve Světle a pochopení, nedohlédne bolest, kterou sobě sama tímto rozhodnutím připravila. Bolest, až dvacetiletého syna na Zemi pochová. Ona Duše ví, že to zvládne, odhadla to správně, ale zapomněla, jak velké zkoušce víry se tím vystaví. ... Pokud by tohle platilo, a já v to věřím, odchod blízkého člověka nemusí být nahlížen pouze jako "tragédie", ale může být i domluveným a Shůry naplánovaným darem, který znamenal 20 let "navíc", společné pozemské zkušenosti a lidské Lásky... Je to asi to největší učení člověka a nejtěžší zkouška jeho víry. A přece by Jiskra důvěry v Boži plán, a v lekce, které jsme si sami připravili, nikdy neměla být uhašena.. U toho dobrého a silného muže, kterého jsem dnes potkal, se jevila uhaslá. Řekl to, myslí si to. To proto jsem se rozplakal. Zároveň vím a vidím, že muž, se kterým jsem se dnes v důvěře a láskyplně setkal, tento úkol zvládne a svůj prožitek štěstí obnoví. Vím to. Je to totiž v plánu jeho Duše..

Taky jsem si znovu uvědomil, že nikdy nebudeme mít nic jiného, než je Dnešek. (Onen okamžik TEĎ!) Ani v okamžiku smrti to nebude jiné než teď. Proto skutečnou kvalitu života získáme pouze dobrým a opravdovým prožitekem Dneška. To je podstata toho, co nás učí moudří.

Taky jsem si uvědomil znovu, díky společně léčivé meditaci, v jakém omylu žije většina nás západních lidí, když si myslíme, že jsme JEDINCI coby uzavřené a ohraničené energetické systémy. Ve skutečnosti jsme v každou mikrovteřinu propojenI se svým okolím MILIARDOU jemných vláken, kterými s okolím komunikujeme, zkoumáme ho, obohacujeme ho, i si z něho bereme. V jedné vizi v Amazonii jsem to spatřil a byl jsem doslova fascinován. Jaká je energetická realita každé jedné buňky našeho těla, a její komunikace s Veškerenstvem, s celým Vesmírem, jaká je skutečná pravda o našich domnělých individualitách.

Hezké letní dny, přátelé, a dobré duchovni pochopení nám všem. Igor



Kontakt

GOSCHA spolek

Pukšice 16
Uhelná Příbram
582 82 Golčův Jeníkov
IČO: 22769056
DIČ: CZ22769056


Igor Chaun
Ivana Vitáková
Dana Talácková
David Borůvka




Děkujeme, že přicházíte
nabrat inspiraci a posilu!