ČEST A PODĚKOVÁNÍ KANÁLU GOSSSCHA1

ČEST A PODĚKOVÁNÍ GOSSSCHA1 :-)

(11. 6. 2014) Milí přátelé, po třech letech života a dobré služby odešel náš dobrý přítel, kanál Gossscha1. - Udělal mnoho radosti a vykonal hodně práce, přinesl naději, povzbuzení, humor i inspiraci mnohým z nás. V závěru na něm bylo 570 videí, měl 18 000 odběratelů a cca 15 milionů zhlédnutí nahraných videí. - Vytvořil fenomén Goša, seznámil mnoho lidí, dal vzniknout i vztahům partnerským a dokonce i zrodu nových lidských bytostí - našich Goša dětí... :-) - Přinášel filmy a přednášky s duchovní tématikou, v širokém žánrovém i myšlenkovém spektru, ale vždy v toleranci a v porozumění pro šíři Stvořitelova díla. V době, kdy na kanále probíhala živá diskuse, byl oporu a místem setkávání stovek a tisíců lidí... Desetitisíce komentářů tryskaly živou výměnou názorů na spirituální zkušenost a jako malé klenoty se vyjímaly citáty duchovních Mistrů všech směrů, náboženství i věků...

Za sebe musím říci, že jsem zcela spokojen a v radosti, co kanál vytvořil, a loučím se s ním v klidu a v poděkování. Věřím, že to vnímáte také tak. Byl jsem na to tak nějak připraven, věděl jsem, že se to může stát, protože tam bylo mnoho převzatých videí, zejména z prvé části činnosti. Stalo se, co hrozilo, protože třetí sankce (ukončovací) visela ve vzduchu. Mohl jsem sice kanál radikálně pročistit, ale u tohoto množství videí se mi nechtělo plošně mazat, a "trefovat", co je potenciálně nebezpečné.

Jsem moc rád, že se to děje v době, kdy už jsme sami cítili, že původní Goša vlna se mění v individuální práci na sobě a používání toho, CO UŽ VÍME, co jsme se naučili. - Vlastně i zrušení tohoto kanálu je testem našeho pochopení, naší schopnosti vnímat pomíjivost a zároveň poděkovat za to dobré, co se stalo, co jsme mohli společně prožít, zhlédnout, pochopit...

Naším novým hlavním kanálem je již nějaký čas GoschaTV1, kam, jak víte, nahráváme všechna nová aktuální Goša videa, z našich akcí, setkání - natočené přednášky i malé různé lahůdky...

TAKŽE Z HLEDISKA GOŠA PRÁCE SE NIC NEMĚNÍ, zůstáváme, pokračujeme, ale hlavním kanálem na videa bude už natrvalo GosctaTV1. Je tam v současnosti 325 videí, má 11 500 odběratelů a ke 4 milionům zhlédnutí. - Protože budeme dále nahrávat pouze naše Goša videa, a cizí jen po domluvě a se svolením, věřím, že tento kanál nám ponese radost a sdílení ještě dlouho... :-)

Za asi nejzajímavější videa, která byla na Gossscha1, považuji kupříkladu dokumenty Poselství z Garabandalu, dokument o Krišnamurtim, dokument Jidášovo evangelium, ale to vše už jste patrně viděli. A pokud ne, lze to donajít jinde. A i my to časem třeba někam nahrajeme.

Ohledně Goša videí a mých režisérských filmů, vše máme archivované a BUDEME POSTUPNĚ NAHRÁVAT na GoschaTV1, aby to bylo vše pohromadě - na našem novém hlavním kanále. :-)

Tuto lekci POMÍJIVOSTI zcela přijímám, připravoval jsem se na ni, a reaguji s čistým srdcem i myslí, s úsměvem a poděkováním věnuji ty tisíce hodin práce po nocích - Stvořiteli, a vám...

Kanál Gossscha1 na Youtube za tři a půl roku existence na Youtube spojil mnoho lidí, díky němu vznikla nová skutečná přátelství, povzbudil mnoho lidí na jejich životní a duchovní Cestě, a prakticky jim ukázal sílu naděje, optimismu a pozitivního sdílení... Kanál dal postupně vzniknout fenoménu našich pravidelných Goscha Setkání a osobních akcí... :-)

Pro ty z vás, kteří přece jen nostalgicky povzdechnou, přikládám obrázek víly, která byla na Gossscha1 naší dobrou průvodkyní (grafickou, ale možná i praktickou :-) ), obrázek "modrého Igora s viktorkou", což byl můj avatar, neboli foto na kanálu, a do třetice fotografii, kterou mi nabídl Google, když jsem si zadal "zenový mistr", v potřebě doložit aktuální stav své mysli, své reakce... :-)

Přeju krásný život a radost a čistou mysl.

KOČÁR SVĚTLA TÁHNEME DÁL! :-) Díky Igor Chaun

 


 



Kontakt

GOSCHA spolek

Pukšice 16
Uhelná Příbram
582 82 Golčův Jeníkov
IČO: 22769056
DIČ: CZ22769056


Igor Chaun
Ivana Vitáková
Dana Talácková
David Borůvka




Děkujeme, že přicházíte
nabrat inspiraci a posilu!