Otázky a odpovědi - MEZI NEBEM A ZEMÍ...

Datum: 21.03.2014

Vložil: Líbča H.

Titulek: Re: Filmový večer / MAESTRA AYAHUASCA

Díky a tip, už se těším :)

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: Jana Ruckerová

Titulek: Otázka na sebe sama...

Zdravím všechny úžasné lidičky, kteří touží po všech těch trápeních, které nám ale hodně daly, žít už radostný, tvořivý život, život plný nečekaných objevů, nových možností a zážitků plných lásky. Když narazím na něco, co mě zasáhne, dojme, klidně se z toho rozbrečím a je to tak krásné.
Už od dětství jsem měla před sebou jakousi vizi, že zatímco lidé kolem mě si docela užívají spokojený život, já mám stále nějaké problémy - zdraví, vztahy, fobie....Věděla jsem ale, že já si to prostě "oddřu" teď a až ty těžkosti dolehnou na ostatní lidi, tak já už to budu mít za sebou a budu žít docela krásný život. Netvrdím, že už mám všechno vyřešeno, ale cítím, že už je to to ONO.
Teď můj příběh - mé uplynulé asi 2 týdny. Mám mourovatou kočičku Ťapinku. V zimě jsem zjistila, že jí roste bříško, usoudila jsem, že i když jí dávám tabletku, bude mít koťata. Je to takové stálé dilema - tabletka nebo kastrace - ani jedno není dobré. Pak to už ale trvalo nějak dlouho a objevily se jí tmavé fleky na bříšku. Veterinář mi oznámil, že to není březost, ale nádor, ty strupy jí prý co nevidět prasknou a potečou. Prý následek antikoncepce. Jediné řešení byla operace, ale moc optimisticky se na to netvářil, měla už opravdu velké bříško a nevěděl jestli po vyříznutí půjde kůže stáhnout a zašít. Bylo mi z toho hodně smutno, jsem sama a každé její pomazlení a pohlazení mi dává tolik příjemných pocitů. Snažila jsem se dostat do reality mé zdravé, šťastné kočičky a taky do reality, kdy jsem do ní usilovně cpala tu příšernou tabletku, kterou jsem do ní vždy s obtížemi dostala. Představovala jsem si jak je všechny vyhazuji do temnoty. Rozhodovala jsem se zda operaci či ne. Zajímám se docela o alternativní medicínu, sama po doktorech už dávno nechodím, tak jsem to zkoušela i na ní. Tmavé strupy na bříšku se docela zatáhly, ale bříško se nezmenšilo. Když jsem to před operací ještě konzultovala s veterinářem, rozhodla jeho věta: "nebojte se, já vám ji zachráním". Před operací mě ale upozornil, kdyby byly problémy, že to ukončí. Dvě hodiny jsem seděla v čekárně a posílala jí hodně Světla, spojovala se se a Zemí a vesmírem a všechnu tu energii jsem jí posílala. Konečně se otevřely dveře a pan doktor se na mě usmál. Vše dobře dopadlo. Tím to ale neskončilo, operace byla v pondělí, celý týden jsme chodily na injekce a kontroly. Moje kočička už z toho byla hodně mrzutá. Stále na mě jen vrčela a syčela. O nějakém mazlení se mi mohlo jen zdát. Těšila jsem se , že o víkendu už bude klid, že se to zlepší. V sobotu ráno jsem s ní šla ven , pršelo, tak jsem s ní chtěla hned zas jít domů Sotva jsem od ní udělal asi dva kroky, zabouchnout kůlničku, aby tam nezalezla mezi dříví, otočím se a ona nikde. Jako by se po ní slehla zem. Ještě jí to tak rychle nešlo, ani nějaké skákání moc nezvládala. Celý den se neobjevila, prohledala jsem všechno, kde by mohla být zalezlá i u sousedů a nic. Ani na noc se navrátila - to mi za ty 4 roky co jí mám udělala jen jednou v létě, kdy přišla až druhý den v poledne. Docela jí už chutnalo, tak jsem dala na dvě místa misky s granulemi. Ani v neděli ráno a celý den se neukázala a granule byly netknuté. Navíc bylo tak ošklivo.
V sobotu jsem z toho byla hodně nešťastná, když do tmy nepřišla, ale v neděli jsem nějak cítila, kde je a že mi jí vrátí. Jednou se mi to stalo s jinou kočkou, když mi také zmizela, najednou jsem slyšela v ložnici její zamňoukání. Začala jsem hledat i ve skříních, že bych jí tam snad zavřela, ale nikde nebyla. Pak se mi také vrátila. V neděli asi v 22 h. jsem šla ven a slyším mňaukání, myslela jsem , že se radostí zblázním. Hned baštila a co víc, byla jak vyměněná, už se zas lísala a mazlila, žádné vrčení a prskání. Možná si budete myslet, že to už je trochu moc, ale já vím, že byla "jinde" a že mi s ní pomohli a bude už v pořádku.
To s těmi stromy také určitě zkusím, jsem ráda, za každou chvilku, kdy jsem někde v přírodě a užívám si to. Myslím, že to stále více budeme pociťovat a bude se nám to vše více otevírat, naše vnímání se zjemní.
Děkuji Igore za tento nápad, ráda si přečtu další příspěvky a také díky za videa, moc mi to dává. Přeji krásné sluníčkové jaro....Jana

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: saša sedláčková

Titulek: Re: Otázka na sebe sama...

Jani, ani nevíš, jak Ti rozumím a jakou mám radost, že se už Tvoje kočička zase těší ze života a Ty s ní :-) Zvířátka jsou ten nejkrásnější dar, jaký jsme my lidi mohli dostat. Mám doma malou čubičku Barunku, takovej ušatej komickej voříšek to je, ale kolik radosti nám za ty roky, co ji máme, už přinesla, to se ani vypovědět nedá. No, musíme samozřejmě poslouchat :-), to dá rozum :-) :-)

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: sasased605

Titulek: Re: Otázka na sebe sama...

Jani, ani nevíš, jak Ti rozumím a mám velikou radost, že si Vy dvě už zase společně užíváte života. Zvířátka jsou prostě boží ! :-)

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: Saša Sedláčková

Titulek: Re: Otázka na sebe sama...

Jani, ani nevíš, jak Ti rozumím a mám velikou radost, že si Vy dvě už zase společně užíváte života. Zvířátka jsou prostě boží ! :-)

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: lenny

Titulek: Re: Otázka na sebe sama...

Jen chtěla se z toho vylízat sama. Kočičandy to tak dělaj. Aj já a nemám čtyři nohy. L.

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: test

Titulek: test

test

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: Igor

Titulek: Otázka na sebe sama...

O čem budeš, Bratře, povídat...?

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: Taky Igor...

Titulek: Re: Otázka na sebe sama...

Rozhodl jsem se, Igore, otevřít tohle malé diskusní fórum na domovské Gošárně... Nazval jsem to "Otázky a odpovědi - MEZI NEBEM A ZEMÍ..." Jste vítáni... :-) Díky. ... Proč? - Prostě jsem dostal chuť to zkusit. Můžeme si povídat o životě, o duchovní zkušenosti, o zvláštních zážitcích... - Tenhle prostor na www.goscha.cz má výhodu, že je KLIDNÝ... Nemá (nenese v sobě) složitost "nového" Google-Youtube, nemá profláklost Facebooku, ini netrpí skrytou anonymitou e-mailové zprávy... Třeba v tom nalezneme zalíbení...
V poslední době mne ten náš svět uchvacuje pořád víc... :-) Máte-li otázku, zkusím ji zodpovědět. Za sebe, podle své zkušenosti a vnímání... A budu se těšit na vašenázory a zkušenosti...
Děkuju a přeju dobré jarní dny...! :-) Igor

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: Lukáš Sommer

Titulek: Re: Re: Otázka na sebe sama...

Dobrý den. Před časem jsem poznal léčitele, který biotronikou odstranil téměř všechny somatické projevy mých psychických stavů. V ten den jsem vysadil léky a přestal jíst maso. Od té doby jsem zkoušel meditaci, protože jsem intuitivně tušil, že všechny problémy u mě vznikají příliš rychlým a neurvalým prouděním energií, které se neumí v těle domluvit. zda je to elektřina, plazma, jing, jang - to je vedlejší.. Ale proč píšu.. Před časem jsem udělal pokus, opřel jsem se čelem o strom, protože jsem měl bloklá záda. Najednou jsem velmi silně cítil, že ten strom mě doslova prošťouchnul jak komín. Místo na zádech začlo intenzivně pálit a v pravidelných intervalech pulzovat - až přestalo bolet. Cítil jsem, že mi zrní ruce a tak jsem se konečky prstů téměř dotknul kůry a najednou jsem cítil, že jsem se napojil na bioenergetické pole toho stromu. Asi půl hodiny do mě pumpoval energii a konečkama prstů ze mě odplouvala špína. Máte někdo podobnou zkušenost se stromem? A nebo se mi to zdálo? A dál, zajímalo by mě, jestli je někde nějaké "centrum?", kde by toto člověk mohl vědomě rozvíjet. Kde by se člověk naučil práci s energií. Díky LS

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: Igor Chaun

Titulek: Re: Re: Re: Otázka na sebe sama...

Lukáši, to je moc krásný, co píšeš. Já pevně věřím, že tuhle schopnost v sobě máme všichni, a že právě teď přichází doba, kdy se na to zase rozpomínáme. - Kolik je ti let?
Já měl podobná zážitek v Amazonii, kdy jsem doslova cítil aviděl organismus větví a kořenů, a kterak vytváří inteligentní síť, kterou proudí spousta informací. Pochopil jsem přitom, jakým je omylem spatřovat strom nebo květinu jako "osamocené", ostatně stejně, jako nazírat na člověka jako na "osamoceného"... Je to podobné. A nejvtipnější je, že se osamocení zdáme především my sami sobě... A zbytečně... - Díky za krásnej zážitek a sdílení... - Igor
Podívej se na Gossscha1 na UKÁZKA ENERGIE ČCHI, https://www.youtube.com/watch?v=oXA3rnQu31I

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: Lenny

Titulek: Re: Re: Re: Otázka na sebe sama...

Dobrý večer, mám takové zkušenosti, že si do lesa chodím nejen odpočinout, ale se i potěšit a promluvit se stromy a pak taky s lesem. Lepší společnost, která vás vždy uvítá s otevřenou náručí a vyslechne by jste opravdu pohledal. Dle mého stačí promlouvat a poslouchat skrze sebe. Některé stromy nejsou vhodné ke všem otázkám a řešením. Jak to poznat? Zeptat se jej. Odpoví já nejsem ten pravý. Nebojte se, nebudete létat po lese a hledat ten jediný pravý. Jde pochopitelně o druh. Jinak by vám mohla odpovědět stránka Ester Davidové terapeutky a spisovatelky. Mnoho zdaru a pozdravujte ode mne váš les Lenny

Odpovědět

—————





Ukázka z práce Igora Chauna

  

 

 

 

 

 

 


Kontakt

GOSCHA spolek

Pukšice 16
Uhelná Příbram
582 82 Golčův Jeníkov
IČO: 22769056
DIČ: CZ22769056


Igor Chaun
Ivana Vitáková
Dana Talácková
David Borůvka




Děkujeme, že přicházíte
nabrat inspiraci a posilu!





NOVINKY GOSCHA

Povídání s Igorem - HOVORY ZE ZEMĚ

Povídání s Igorem - HOVORY ZE ZEMĚ

(30. 10. 2020) Přátelé, Dobroběžník Marek Jelínek si zve lidi k neobvyklým a spontánním "hovorům ze...

Více

—————

VÝZVA na podporu přírodní medicíny!

VÝZVA na podporu přírodní medicíny!

(29. 5. 2020) VÝZVU na podporu přírodní a nekonvenční medicíny si můžete PŘEČÍST A PODEPSAT na...

Více

—————

VIDEO - Na kozí farmě u Vandy!

VIDEO - Na kozí farmě u Vandy!

(27. 5. 2020) Přátelé, s velkou radostí zveřejňuji tohle lidské, obyčejné a dojemné video o CESTĚ...

Více

—————

NOVÉ VIDEO - Bůh je ŽIVÝ a TECHNICKY FUNKČNÍ!

NOVÉ VIDEO - Bůh je ŽIVÝ a TECHNICKY FUNKČNÍ!

(24. 5. 2020) Jak se síly Světla a temnoty přetahovaly o duši Jaroslava Rady, výtvarníka a...

Více

—————

NOVÉ VIDEO A POZVÁNKA NA ČERVNOVOU GOŠÁRNU!

NOVÉ VIDEO A POZVÁNKA NA ČERVNOVOU GOŠÁRNU!

12 vláken našeho DNA! Bůh, Láska a vyšší přírodní zákony – Pavla a Igor na Letné (15. 5. 2020) Jak...

Více

—————

NOVÉ VIDEO - POTŘEBUJE MUŽ K OSVÍCENÍ ŽENU?

NOVÉ VIDEO - POTŘEBUJE MUŽ K OSVÍCENÍ ŽENU?

(22. 11. 2019) Povídání o životě, hledání, ženách i psím prdění. - Povídání, ve kterém se nedozvíte...

Více

—————

NOVÉ! - Kvantová fyzika a spiritualita!

NOVÉ! - Kvantová fyzika a spiritualita!

(22. 11. 2019) Přátelé, s radostí a velmi rychle uvádím do života tohle video! Vědecké poznání...

Více

—————

NOVÉ VIDEO IGORA: Jak pozvednout své vědomí

NOVÉ VIDEO IGORA: Jak pozvednout své vědomí

(30. 10. 2019) Změněné stavy vědomí nejsou reakcí na požitou drogu, ale průhledem do...

Více

—————

Štěstí, náhoda nebo POMOC ANDĚLŮ?!

Štěstí, náhoda nebo POMOC ANDĚLŮ?!

(16. 5. 2019) NOVÉ VIDEO - Přátelé, jaký je na tohle váš názor? – Všichni se občas díváme na ona...

Více

—————