Otázky a odpovědi - MEZI NEBEM A ZEMÍ...

Datum: 29.03.2014

Vložil: Josef Fuksa

Titulek: Udeleni bludneho balvanu

Zdravim co nejsrdecneji pana Igora a gratuluji k udeleni bludneho balvanu od klubu skeptiku.V zadnem pripade se tim nenechte odradit od vasi prace,myslim ze sdruzeni Goscha a videa jsou tim nejlepsim co jste pro nas mohl udelat.Sam jsem se presvedcil na Gosarne c 8 a 9 kde jsem poznal spoustu uzasnych lidi a mohl si s nimi popovidat.Zvlaste na Gosarne na hotelu Fontana.Prisel jsem pozde az po meditaci v ne dost dobrem rozpolozeni, ve stresu a depresi. Po deseti minutach to ze mne vsechno spadlo a citil jsem se uzasne.Ono to opravdu funguje a ty svetelne bytosti tam opravdu jsou.A take nam pomahaji.Moc se tesim na pristi Gosarnu.Preji vse dobre ,slunicko v dusi a tesim se na Vas vsechny.

Odpovědět

—————

Datum: 01.04.2014

Vložil: Igor Chaun

Titulek: Re: Udeleni bludneho balvanu

Ze srdce děkuju za milá slova a těším se na osobní setkání... :-) Přeju taky vše dobré, hodně radosti, síly a naděje. - Igor

Odpovědět

—————

Datum: 27.04.2014

Vložil: K.

Titulek: Re: Re: Udeleni bludneho balvanu

Na co mluvit. Když máte všichni vymytý mozky.

Odpovědět

—————

Datum: 24.03.2014

Vložil: Karel Hantke

Titulek: Vím...

Chtěl bych toho tolik napsat,chtěl bych toho tolik říct,ale pokaždé když začnu psát zjistím,že abych slovy vyjádřil to co žiju mohl bych se upsat a stejně by byl výsledek mého snažení slabounkým odvarem pravdy.Napíšu snad jen to,že se mi pootevřelo vědomí a od té doby se mi absolutně proměnil život.Začal jsem vnímat vše kolem sebe z úplně jiného prostoru.Aniž bych proto cokoliv udělal(tedy krom toho,že jsem a že jsem žil tak jak jsem žil)stalo se.Prožívám okamžiky nepopsatelného štěstí a to třeba v případech kdy se v meditaci vžiji do těla letícího ptáka,kdy letím nad krajinou a cítím jak mi vítr čechrá peří.slyším v uších šumění větru a vidím očima toho ptáka obrazy tak ostré a čisté......To nelze popsat....
Dovedu prožít strom,jeho kolísání ve větru,cítím vůni pryskyřice vnímám jeho kořeny zapuštěné do země,ale také vidím jako ten strom jakoby skrze něj.Dovedu prožít kámen nebo skálu ,kdy plně prožívám tu pevnost,tvrdost,velikost,nehybnost,sílu.Dovedu prožít vodu,kdy se vžiji do tekoucího potoka a já zlehka a úplně jemně kloužu po kamenech,cítím chlad i teplo vody,vidím skrze vodu,skrze bublinky,pěnu ,proto že já jsem voda........
To vše a k tomu ještě spoustu dalšich věcí prožívám v meditacích.Mimo meditaci jsem začal jinak vnímat vzduch kolem sebe.Neděje se to často,ale děje se to.Cítím vzduch kolem sebe na svém těle a to myslím tak ,že fyzicky.Já ten vzduch před sebou prostě tlačím.Tělem,rukama.obličejem...Čím pomaleji se pohybuji tím silněji ho cítím.Někdy mám pocit,že bych se mohl zachytit a vyšplhat po něm vzhůru.
Začal jsem vnímat sebe,lidi,zvířata,matku zemi, vesmír,nekonečno.......začal jsem si jak já tomu říkám uvědomovat uvědomění.
Jsem šťastný protože vím, že jsem našel cestu k bohu.Jsem šťastný,protože už Vím.

Odpovědět

—————

Datum: 26.03.2014

Vložil: Jana Ruckerová

Titulek: Re: Vím...

Pokud již máte vnímání více otevřené, dosáhl jste určité vibrační úrovně, možná by pro Vás byl zajímavý zážitek na webu www.amezdas.cz, kde je možnost kontaktu s Vysokou Galaxií. Po zaktivování se Vám otevře okno do vesmíru. Jsou zde i různé radiační sestavy - zdravotní pomoc, transformační radiace aj. Myslím, že působí tím více, čím vyšší vibrační úrovně je dosaženo.
Vaše vnímání přírody, okolí je velice zajímavé. Dokážete se opravdu vcítit - dostat do reality - své myšlenky.
Děkuji za Váš zajímavý příspěvek. Jana R.

Odpovědět

—————

Datum: 24.03.2014

Vložil: Josef Fuksa

Titulek: Kouzelne byliny

Zdravim pana Igora timto co nejsrdecneji a dekuji za porad o bylinkach.dale bych se rad zeptal na Vase prednasky v letosnim roce a taky jestli uverejnite nejaka videa ze setkani Gosarniku c8.dekuji za odpoved ,preji vse dobre a slunicko v dusi.

Odpovědět

—————

Datum: 24.03.2014

Vložil: Igor Chaun

Titulek: Re: Kouzelne byliny

Moc děkuju za milá slova. :-) Pořad Kouzelné bylinky, který právě uvádí ČT každou neděli večer, jsem pomohl uvést do života a natočil jsem jako režisér první čtyři díly. Velmi jsme hledali ideální podobu pořadu, a jsem rád, že diváci reagují takto pozitivně. Hledali jsme ideální míru mezi "odborností" a vřelou lidskou sdělností, a snad se nám ji podařilo najít. Ještě jednou díky. :-)
Přednášky jsem v poslední době omezil, protože prostě mám pocit, že co jsem věděl už jsem řekl, a nechi to "rozmělňovat". Na druhou stranu si velmi dobře uvědomuji, že když pozvání přijmu a dojedu někam po republice, tak každé setkání je JEDINEČNÉ a vždy probíhají osobité a krásné energie, jakož i napojení a meditace. A že je v jistém smyslu škoda tohle nedělat. Proto i nadále - občas - nabídky přijímám. Pokud to tak je, vždy termíny zveřejňuji na všech dostupných Goša informačních místech (FB, Goscha.cz, Gossscha1 na YT).
K dotazu na videa z SG8 - ano, máme připraveno mnoho videí k uveřejnění a mezi nimi i některá z SG8. Vše je jen otázkou času... :-)
V současnosti se především připravujeme na 10. a 11.. Gošárnu v Geofondu v Chotěboři, a v srpnu pak navážeme druhou "Goša dovolenou" v klášteře Želiv. Na všechny akce jste srdešně zván. - Díky a přeju radost a sílu a naději... A pevnou víru, protože ta přechází v Poznání... Zdraví Igor... :-)

Odpovědět

—————

Datum: 21.03.2014

Vložil: Jana Ruckerová

Titulek: Re:Otázka na sebe sama

Sašo a Leny díky za podporu.Myslím, že to spojení se zvířátky a vůbec s přírodou je moc důležité. Země nás moc potřebuje a my jí, je to vzájemné. Jestli chodíte na www.transformace..info je teď např. potřeba vkládat hodně Světla do vody, kdykoli jste ve styku s vodou představit si to. Voda je předurčena, že změní život na Zemi.
Co se týče snů - mám někdy takové sny-nesny, kdy je to hodně živé. V poslední době ,- ležím v posteli, většinou na zádech /možná je potřeba mít rovnou páteř/ a zezadu za mou hlavou ke mě někdo přistoupí. Naposled to byla světelná bytost, nejprve vložila ruce pod kraje mého polštáře a přitiskla je k k mé tváři, pak se objevila nade mnou, ale já se začala jakoby propadat a vzdalovat se. Když jsem si pomyslela - dost , to nechci, zastavilo se to. Když jsem o tom přemýšlela, usoudila jsem, že už jsem zastavila ty mé negativní prožitky, že nic horšího, co jsem si zažila už nepřijde. Jindy to byla bytost, o které jsem věděla, že pro naši vlast hodně znamená, ale byla z daleké minulosti. Cítila jsem jak do mého těla jakoby zasunula nějakou energii, bylo to docela příjemné.
No a světelnou energii už používám dlouho - je to taková metoda, kdy se vdechuje světlo do místa, kde cítíš nějaký problém a vydechuješ tu tmavou energii ven z těla. Poslední výdechy je potřeba udělat hodně prudké, aby se energie odpojila a odsunout ji od sebe , hodně daleko, třeba do černé díry, která ji pohltí.
Přeji všem krásné dny, Jana

Odpovědět

—————

Datum: 21.03.2014

Vložil: Věra

Titulek: Re: Re:Otázka na sebe sama

Janičko, děkuji za to, že jste se s námi podělila o Váš krásný zážitek. Také jsem prožila a prožívám vnitřně hlubokou Lásku, o krásné duchovní zážitky v mém životě také není nouze. Trochu jiné, ale měnící můj život průběžně již po mnoho let. Posílám Vám lásku a vím, že se někdy někde brzy setkáme. Těším se. Vše je nám s láskou naším Otcem dáno, otevřeme-li svá srdce.

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: Svatka J

Titulek: Filmový večer / MAESTRA AYAHUASCA

Pěkný den všem,
pokud budete mít někdo z vás cestu do Roudnici nad Labem - Galerie moderního umění pořádá 27. března od 17:00 promítání a besedu k filmu v Viliamem Poltikovičem https://www.galerieroudnice.cz/filmovy-vecer-maestra-ayahuasca.html ;-)

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: Igor Chaun

Titulek: Re: Filmový večer / MAESTRA AYAHUASCA

Děkujeme! :-) Přejeme úspěšnou akci! - Věřím, že se nám podaří taky se s Viliamem brzy na něco domluvit... :-)

Odpovědět

—————

Datum: 20.03.2014

Vložil: Martina M.

Titulek: Re: Filmový večer / MAESTRA AYAHUASCA

Hleďme, tak to si asi tu cestu do Roudnice budu muset udělat...Díky za tip!

Odpovědět

—————





Ukázka z práce Igora Chauna

  

 

 

 

 

 

 


Kontakt

GOSCHA spolek

Pukšice 16
Uhelná Příbram
582 82 Golčův Jeníkov
IČO: 22769056
DIČ: CZ22769056


Igor Chaun
Ivana Vitáková
Dana Talácková
David Borůvka




Děkujeme, že přicházíte
nabrat inspiraci a posilu!





NOVINKY GOSCHA

Povídání s Igorem - HOVORY ZE ZEMĚ

Povídání s Igorem - HOVORY ZE ZEMĚ

(30. 10. 2020) Přátelé, Dobroběžník Marek Jelínek si zve lidi k neobvyklým a spontánním "hovorům ze...

Více

—————

VÝZVA na podporu přírodní medicíny!

VÝZVA na podporu přírodní medicíny!

(29. 5. 2020) VÝZVU na podporu přírodní a nekonvenční medicíny si můžete PŘEČÍST A PODEPSAT na...

Více

—————

VIDEO - Na kozí farmě u Vandy!

VIDEO - Na kozí farmě u Vandy!

(27. 5. 2020) Přátelé, s velkou radostí zveřejňuji tohle lidské, obyčejné a dojemné video o CESTĚ...

Více

—————

NOVÉ VIDEO - Bůh je ŽIVÝ a TECHNICKY FUNKČNÍ!

NOVÉ VIDEO - Bůh je ŽIVÝ a TECHNICKY FUNKČNÍ!

(24. 5. 2020) Jak se síly Světla a temnoty přetahovaly o duši Jaroslava Rady, výtvarníka a...

Více

—————

NOVÉ VIDEO A POZVÁNKA NA ČERVNOVOU GOŠÁRNU!

NOVÉ VIDEO A POZVÁNKA NA ČERVNOVOU GOŠÁRNU!

12 vláken našeho DNA! Bůh, Láska a vyšší přírodní zákony – Pavla a Igor na Letné (15. 5. 2020) Jak...

Více

—————

NOVÉ VIDEO - POTŘEBUJE MUŽ K OSVÍCENÍ ŽENU?

NOVÉ VIDEO - POTŘEBUJE MUŽ K OSVÍCENÍ ŽENU?

(22. 11. 2019) Povídání o životě, hledání, ženách i psím prdění. - Povídání, ve kterém se nedozvíte...

Více

—————

NOVÉ! - Kvantová fyzika a spiritualita!

NOVÉ! - Kvantová fyzika a spiritualita!

(22. 11. 2019) Přátelé, s radostí a velmi rychle uvádím do života tohle video! Vědecké poznání...

Více

—————

NOVÉ VIDEO IGORA: Jak pozvednout své vědomí

NOVÉ VIDEO IGORA: Jak pozvednout své vědomí

(30. 10. 2019) Změněné stavy vědomí nejsou reakcí na požitou drogu, ale průhledem do...

Více

—————

Štěstí, náhoda nebo POMOC ANDĚLŮ?!

Štěstí, náhoda nebo POMOC ANDĚLŮ?!

(16. 5. 2019) NOVÉ VIDEO - Přátelé, jaký je na tohle váš názor? – Všichni se občas díváme na ona...

Více

—————