17.05.2012 15:17

Zveřejněn program SETKÁNÍ GOŠÁRNÍKŮ 2!!!

Milí přátelé, tady je program víkendového SETKÁNÍ GOŠÁRNÍKŮ 2, jak vykrystalizoval. (A jsou tam i další kontakty a informace o platbách, ubytování, cestě a tak podobně.) Prvé setkání v únoru nás nadchlo a vytvořilo potřebu znovu se vidět a SDÍLET. Dle domluvy a našeho cítění je tentokrát opravdu kladen důraz především na čas a prostor pro naši vzájemnou komunikaci a SETKÁVÁNÍ SE. Pokusil jsem se to po konzultacích s vámi sestavit tak, aby nám o víkendu prostě bylo dobře. Abychom potěšili duši "duchovním moudrem", i zaplesalo srdce z lidských setkávání... :-) Tak se těším! :-) Děkuju! - Kdo váhá, neváhejte! Bude vám to PAK LÍTO! :-))) Kapacita ještě trochu je!

A znovu moc velká prosba od pí Hanky Exnerové i ode mne: Kdo bude vědět, že nepřijede a má rezervé na NOCLEH a stravu, prosím ODHLAŠTE SE na 724035498 nebo exnerjosef@seznam.cz, uvolníte tím možnost ubytování pro ostatní. Minule s tím byl trochu problém a zlaté pí Hance, která se velmi snaží nám všem vyjít vstříc, to velmi zkomplikovalo život. DĚKUJU! ... A taky je přísný zákaz kouření pro ubytované v Evangelickém středisku - nebo nás tam příště nepustí! Tak to PROSÍM dodržujme. Díky! :-) Zároveň upozorňuju, že naše setkání je srazem lidí, diváků a příznivců kanálu Gossscha1 na YT (a přináležejících), a že se bude dění opět zaznamenávat na kameru a postupně na YT zveřejňovat. Je to smyslem našeho setkání, vzájemná posila i pro ostatní, kteří nemohou přijet, a výraz sdílení pozitivity, optimismu, radosti, víry, poznání a naděje. Takže společně i v Chotěboři KOČÁR SVĚTLA TÁHNEME DÁL! :-) Děkuju. Igor a Goscha tým.

P.S. - Těším se a moc děkuju za tato naše společná sdílení. ... Fascinuje mne, že na rozdíl od mnoha jiných „internetových komunit" tady jsme lidé konkrétní, pravdiví, z masa a kostí, které spojuje společná pozitivní věc a víra, a kteří neváhají jít s kůží na trh. Je to dobře, a právě to nás postupně přivedlo k nevyhnutelnému prvnímu a nyní i druhému setkání, a věřím, že k budoucí tak založené tradici... :-))) Vše samozřejmě budeme točit a postupně vyvěsíme i tady na Gossscha1 a dalších kanálech. ... Jak už řečeno, smyslem a náplní setkání je svobodné sdílení NADĚJE, INSPIRACE, POZITIVITY A OPTIMISMU! Neboli společné sdílení Lásky a víry! Každý svobodně, podle své chuti, víry a přesvědčení. Děkuju, těším se na vás, Igor...

—————

Zpět


Kontakt

GOSCHA spolek

Pukšice 16
Uhelná Příbram
582 82 Golčův Jeníkov
IČO: 22769056
DIČ: CZ22769056


Igor Chaun
Ivana Vitáková
Dana Talácková
David Borůvka




Děkujeme, že přicházíte
nabrat inspiraci a posilu!